Menü
Търсене

Още от 1921 г., логото с две сърца е познатo на милиони хора като символ на добро здраве и жизненост. Символ, свързван с висококачествените хранителни добавки и лекарствени продукти без рецепта на Допелхерц. Всички продукти с марка Допелхерц са създадени след щателни медицински проучвания, а в процесите на производство се използват най-съвременни технологии. Произвеждат се в Германия, а качеството им се гарантира, както от строгите норми на производство, действащи в страната, така и от допълнителните тестове на всяка партида, които се правят в собствената лаборатория на Куайсер Фарма в град Фленсбург. Витамините, минералите и специалните активни съставки, които се съдържат в продуктите, подпомагат правилното функциониране на организма и спомагат за поддържането на активен начин на живот дори и в по-късна възраст.

Продуктите с марка Допелхерц доставят необходимия набор от хранителни вещества, за да може тялото ви да функционира правилно и хармонично. В днешно време интензивният начин на живот, недостатъчната почивка, както и консумацията на силно преработени храни са фактори, които увеличават риска от недостиг на основни хранителни вещества в организма. В такива случаи приемът на хранителни добавки помага за отстраняване на ефекта от липса на достатъчно витамини и микроелементи в тялото като слабост, влошаване на благосъстоянието или повишено предразположение към инфекции.

Благодарение на качеството, иновативно разработените продукти, екологичната отговорност на компанията, строгия контрол и сърцатите хора зад марката, Допелхерц успява да се наложи в над 60 държави по света и да завоюва водещи позиции в различни категории.

Доказателство за качеството и ефективността на продуктите са и четирите отличия "Хранителна добавка на годината", присъдени от Българския Фармацевтичен Съюз:

Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО - хранителна добавка на годината, 2010 г.

Допелхерц актив за Стави с витамин С - хранителна добавка на годината, 2013 г.

Допелхерц актив Магнезий + Калций - хранителна добавка на годината, 2014 г.

Допелхерц систем Колаген 11.000 - хранителна добавка на годината, 2016 г.

Допелхерц систем Антарктически крил - хранителна добавка в категория “Производствена технология с екологична отговорност” - 2021 г.

Нашите продукти са сертифицирани по GMP стандарт (Good Manufacturing Practice) и отговарят на стандартите за качеството на Световната здравна организация (СЗО) относно процесите на производство на фармацевтични продукти. Освен това, всички продукти Допелхерц са климатично неутрални, защото грижата за околната среда е приоритет в работата ни.

Допелхерц получи една от най-престижните маркетингови награди в Германия - Best Brands 2021, заставайки рамо до рамо със световноизвестни брандове. Компанията е най-добре класиралият се фармацевтичен бранд в Германия.

Научете повече тук.