Menü
Търсене
Спорт

Подкрепяме младежкия и аматьорския спорт. Като компания, чиято основна грижа са здравето и цялостното благосъстояние на човека, ясно осъзнаваме важността и значимостта на спортните занимания.

Нашият бранд Допелхерц редовно намира участие в различни спортни събития, като маратони по бягане, различни видове колоездачни състезания, дуатлони, триатлони и други.

Освен участието ни в подобни мероприятия, подкрепяме индивидуално и млади надежди на българския спорт, както и някои колективни спортове.

Подкрепата и доверието са взаимни. Ето и какво споделя спортът в лицето на изявени спортни лекари:

Д-р Мариян Добрев – ортопед-травматолог в МБАЛ „Света София“ и лекар на националния юношески отбор по футбол:

„За професионалните футболисти здравето е изключително ценно, затова съм особено внимателен в подбора на продукти, с които работя. Допелхерц Колаген 11.000 е качествен немски продукт за грижа за ставите и профилактика на спортни травми, от чийто ефект съм много доволен“.

Д-р Константин Павлов – спортен лекар на ПФК „Локомотив“ – Пловдив:

„Спортните травми са голям проблем както за професионалния спорт, така и за редовно трениращите аматьори, особено сега, когато се възобновяват тренировките и физическите активности след период на пауза. От съществено значение е да осигурим навременна грижа и профилактика на опорно-двигателния апарат, за което разчитам на ефективни продукти, доказали се с времето. Такъв продукт, който използвам от години, е Допелхерц Колаген 11.000“.