Menü
Търсене

Компанията Куайсер Фарма

Куайсер Фарма е синоним на здравословен начин на живот. Независимо дали става въпрос за лекарства, медицински изделия, хранителни добавки или козметика, ние гарантираме високо качество, надеждност, ефективност, както и богато разнообразие от продукти за специфичните нужди на всеки потребител. 

 

 

 

Продукти в Германия и чужбина

Под марката Допелхерц, Куайсер Фарма предлага широко гама от медицински изделия и хранителни добавки. 

През последните години, портфолиото ни се разширява постепенно с иновативни продукти, включващи витамини и минерали, отличаващи се със своя състав. Ежедневно потребителите се доверяват на продуктите Допелхерц, което ги прави едни от най-предпочитаните хранителни добавки в Германия и в България. 

Протефикс е другият водещ бранд на Куайсер Фарма. Повече от 50 години продуктите Протефикс са оптималното решение за хората, които използват зъбни протези. 

На немския пазар се отличават и марките Litozin за подвижни стави, Stozzon - дражетата с хлорофил, предотвратяващи лошия дъх и телесна миризма, както и Ramend - продукти, подпомагащи естественото изхождане. Те допълват здравната експертиза на компанията ни в аптеките.

 

Нашите служители

На международно ниво повече от 400 служители работят за Куайсер Фарма, над половината от които са в Германия, докато останалите са в нашите дъщерни компании и представителства в други страни. 

Около 250 души работят в централата ни във Фленсбург в северната провинция Шлезвиг-Холщайн, като се стремим всички наши служители да бъдат максимално удовлетворени от работата си. Успешните и мотивирани служители са основното изискване за успех по пътя, който сме поели.