Menü
Търсене

„В бизнеса всичко се свежда до „Ние“, а не „Аз‘‘ – Хана Арендт. Това е и максимата, която се опитваме да предадем на всеки наш служител.

Работните процеси в централата на Куайсер Фарма във Фленсбург са взаимосвързани и взаимно зависими. Отделите поддържат постоянна комуникация. Усещането, че всеки играе важна роля в успеха на Допелхерц, Протефикс или някоя от другите ни марки е от първостепенно значение за нашата компания. Откриването на нови продукти и комбинации от активни съставки не е поставено като задача единствено на отдела за развойна дейност. При нас всеки човек е отговорен за качеството на марката и индивидуалните идеи се чуват и използват в многопластовия производствен процес.

Хоризонталната йерархия в компанията позволява свободна комуникация, взимане на бързи решения и създава условия за творчески и целево ориентиран работен процес. 

"Гордея се да бъда част от Куайсер!"

 

В Куайсер Фарма си говорим открито, което ни позволява да постигаме гъвкавост и бързина. Това е и основната сила, която ни движи напред. "Гордея се да бъда част от Куйасер" - споделя Бернд В. Хилдебрант, търговски директор на компанията, като можете да чуете това от всеки един от екипа ни.

Сигурни работни места

Корпоративната ни култура е едновременно устойчива и гъвкава. Стабилността на принципите на Куайсер Фарма дава сигурност на хората ни, те се чувстват съпричастни към екипа и общата ни кауза. Съзнаваме, че ситуациите и хората се променят и затова отразяваме тези промени своевременно така, че всеки член на екипа да усеща уважение и подкрепа. Компанията ни е част от семеен германски холдинг, основан преди 280 години. Усещането за подкрепяща "семейна" среда за нашите служители е доказано във времето и е основополагаща ценност във фирмената ни история и култура.

Гордеем се с устойчивия и бързо нарастващ екип на Куайсер Фарма България – хората, които поставиха успешното начало на компанията в България са част от екипа и до днес, всеотдайно предавайки своя опит и вдъхновение на по-младите колеги. Средният трудов стаж в компанията е над 5 години, като 30% от колегите са с над 8 год. стаж.

 

100-те най-добри работодатели в България

Две години поред Куайсер Фарма България е класирана сред 100-те най-добри работодатели в България според престижния индекс на Career Show. През 2020 г. компанията е отличена като най-добър работодател в категория "Фармация". Подробности за класацията и метода, по който тя се извършва, можете да видите тук.