Menü
Търсене

През последните години Куайсер Фарма е печелила различни награди. Те ни насърчават да продължаваме напред, но и да не спираме да се усъвършенстваме.

 

 

Награда за „Най-добър работодател“

Куайсер Фарма е отличена с приза „Най-добър работодател“ - представител на средния бизнес в Германия.

 

 

Награда Total E-Quality

Тази награда е доказателство за добрата политика на компанията във връзка с осигуряването на равни възможности за всички служители. Тя говори и затова, че Куайсер Фарма е посветена на постигането на баланс между работата и личния живот на своите служители.

Голяма награда за средно предприятие

Компанията е финалист през 2010 г. и победител през 2011 г. на Großer Preis des Mittelstandes (Голяма награда за средния бизнес), която се присъжда от фондация Оскар Пацелт. Тя е сред най-желаните бизнес награди в Германия. Компанията е поздравена за отличното развитие на бизнеса, както и за социалната ангажираност към региона.

Награда Best Brands 2021 за Допелхерц

Марката Допелхерц получи една от най-престижните маркетингови награди в Германия, като застана рамо до рамо със световноизвестни брандове. Допелхерц е най-добре класиралият се фармацевтичен бранд. Наградите Best Brands 2021 са единствените, които измерват силата на марката въз основа на пазарния успех, познаваемостта на бранда и качеството на преживяване с бранда. Прочетете повече тук:

https://www.doppelherz.bg/novini/dopelkherc-s-prestizhna-nagrada-v-germanija/

Наградите на Куайсер Фарма България

Компания на годината

Куайсер Фарма България стана „Компания на годината” за 2016 г. в категория Фармация.  Компанията беше отличена за своето „Устойчиво развитие и качествен фармацевтичен продукт”.

Пет престижни награди "Хранителна добавка на годината"

Наградата се присъжда от българските фармацевти, в лицето на Българския фармацевтичен съюз, които определиха за най-добри през годините следните продукти:

2010 г. – Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО

2013 г. – Допелхерц актив за Стави

2014 г. – Допелхерц актив Магнезий + Калций

2016 г. – Допелхерц систем Колаген 11.000

2021 г. - Допелхерц Антарктически крил хранителна добавка на годината в категория “Производствена технология с екологична отговорност”

 

Три отличия Фарма бранд за продуктите:

2014 г. - Допелхерц актив А-Я ДЕПО - Най-предпочитан продукт в категория мултивитамини

2014 г. - Допелхерц актив Магнезий+Калций+Витамин D3 - Най-предпочитан продукт съдържащ Калций и Витамин D

2014 г. - Допелхерц актив Омега-3+Витамин Е - Най-предпочитан продукт в категория продукти с Омега 3

2021 г. - Допелхерц - марка №1 в аптеките в България*

*Брандът Допелхерц на фармацевтичната компания Куайсер Фарма България ЕООД, заема първо място по брой продадени опаковки на българския фармацевтичен пазар за лекарствени продукти, без лекарско предписание за периода Януари 2021 – Декември 2021 в OTC3 категория "Мултивитамини и минерали". 

 

Най-добри хранителни добавки за периода на бременност

Витамини Допелхерц Актив Мама - победител в категорията "Най-добри хранителни добавки за периода на бременност" на наградите Mother and Baby Awards 2022. Те се организират от Trade Media Group, като целта е да се представи и награди качеството и иновациите на продукти и услуги, постигнати от бизнеса в индустрията на грижата за майката и бебето. Журито, оценяващо продуктите, се състои от изявени представители oт здравните среди - педиатри, гинеколози, неонатолози и други специалисти, както и инфлуенсъри, тясно профилирани в индустрията за продукти и услуги за бебета.

Продукт за най-добра интимна грижа

Vagisan Овлажняващ крем е на първо място в категорията "Най-добра интимна грижа" на Mother and Baby Awards 2022.

 

Допелхерц - Любима марка на българския потребител 6 поредни години

През 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 година брандът Допелхерц бе избран за Любима марка на българския потребител в класацията на списание "Business Lady", категория Витамини и хранителни добавки.

Според годишния доклад на IMS Health България брандът Допелхерц е марка номер 1 в България за пета поредна година, както и абсолютен лидер в една от най-значимите категории хранителни добавки – Мултивитамини и Минерали, е именно продуктът Допелхерц актив Витамини А-Я ДЕПО.

 

Алпецин е финалист в категория "Дермо и медицинска козметика" в класацията "Любими марки на българския потребител 2022". 

Повече за класацията можете да видите тук: https://mylovemarks.eu/

 

100-те най-добри работодатели в България

Куайсер Фарма България е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 и 2022 година. Тя е и най-добре представилата се фармацевтична компания за 2021 г. Това са данните от класация на Career Show Index, в която се събират резултатите на работодателите на база получени от тях български и международни отличия през последните 3 години. 

Награди за социална отговорност

 

Годишни награди за отговорен бизнес 2021 г.

С каузата за "Превенция от изоставяне на бебета и малки деца" към Фондация "За Нашите Деца"​, която покрепяме от септември 2020 г. бяхме удостоени с награда в категория "Маркетинг, свързан с кауза", като тази година бяха номинирани 116 проекта на 80 компании. Наградите се организират от Български форум на бизнес лидерите. Повече за каузата и начина, по който я подкрепяме, можете да прочетете тук.

 

Годишни награди за благотворителност и КСО "Златно сърце"

За втора поредна година бяхме отличени с приза "Златно сърце" на Годишните награди за корпоративна социална отговорност и благотворителност на сп. "Business Lady". Като компания, която силно вярва в социално отговорния бизнес, ние всяка година надграждаме инициативите си в полза на обществото. Признанието, което получихме на церемонията по награждаването е за партньорството ни с Фондация "За нашите деца", което стартирахме през септември 2020. В какво се състои партньорството ни и как можете и вие да бъдете част от него, вижте тук.